Tenerif rustiek vakantie, “met zwembad”
e-mail La Bodega Casa Rural
Winkelen:

<IMG SRC="ALT="san miguel, tenerife-labodega, tenerife, airport, labodega, requirements">
Reservering
Reservering en algemene informatie

La Bodega Cottages, Tenerife

Home La Bodega San Miguel de Abona Accommodatie Tenerife
De prijzen variëren vanaf €500 per week per cottage voor 2 personen. Minimum verblijf is één week, 7 nachten tenzij anders is afgesproken.

Bel/fax of stuur ons een e-mail voor beschikbaarheid en/of voor vragen die u heeft over La Bodega en de omgeving. In de cottages mag niet worden gerookt, waarvoor dank.


De luchthaven Reina Sofia ligt op 15-20 minuten rijden van La Bodega in San Miguel en is eenvoudig te vinden maar we zullen een kaart verstrekken wanneer u reserveert.


Luchthaven:
Als u wilt, kunnen we een huurauto voor u regelen die u op de luchthaven of bij La Bodega kunt ophalen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Autohuur:
Supermarkten en winkels voor zowel verse als veel andere producten kunt u vinden binnen loopafstand in San Miguel.
Er zijn drie goede restaurants in San Miguel die typisch Canarische gerechten serveren. Ook zijn er verschillende bars die tapas en lichte maaltijden serveren.


Restaurants:
Startpakket: Als u wilt kunnen we een eenvoudig pakket boodschappen in uw cottage klaarzetten. Laat ons even weten wat uw wensen zijn.


Onderhoud: Uw cottage wordt grondig gereinigd voordat u aankomt. Er liggen extra dekens klaar in de kast. Het bedlinnen wordt één keer per week verschoond. Extra handdoeken zijn voorhanden.© ray atkins
La Bodega Casa Rural, San Miguel de Abona

Tenerife, The Canary Islands. Tel/Fax + 34 922- 700 590

http://www.availabilitycalendar.com/ical/opxWD9OfH8BUtKJlH6KU.ics http://www.availabilitycalendar.com/ical/tJ0q7byvHmkf8yuFIFxa.ics http://www.availabilitycalendar.com/ical/78vm7kRtCDqiCq1fcSIk.icshttp://www.availabilitycalendar.com/ical/sFUdflvY9e2wm0DxAd8Q.ics