<IMGSRC="...."ALT="Labodega,holiday,destination,welcome, accommodation, relaxing holiday
Welkom bij La Bodega cottages.

San Miguel, Tenerife. Canary Islands.

Welkom bij La Bodega cottages. Een unieke en bijzondere vakantiebestemming gelegen tussen de bergen en de zee in het zuiden van Tenerife. Als u niet van de vakantiedrukte houdt maar wel dichtbij van alle faciliteiten, prachtige stranden, golfbanen, spectaculaire uitzichten en de typische Canarische leefwijze wilt kunnen genieten is dit uw ideale vakantiebestemming.   La Bodega Casa Rural verhuurt vier cottages op wekelijkse basis individueel of gezamenlijk naar gelang uw wensen.
 

La Bodega Casa Rural bestaat uit vier prachtige, landelijk gelegen cottages met eigen keuken en gezamenlijk zwembad. Deze cottages in het zuiden van Tenerife zijn gesitueerd in een oude wijnbodega met boerenwoning en zijn zeer luxe afgewerkt met behoud van origineel metselwerk en tegels. Bij de cottages bevindt zich een heerlijke tuin met semi-tropische planten, ligbedden, een barbecue en een patio die u een heerlijk gevoel van vrijheid geven.
Als u iets anders zoekt dan de gebruikelijke grote vakantiehotels en wilt ontspannen en genieten van de rust van San Miguel terwijl u toch maar vijftien minuten van het vliegveld, golfbanen en stranden verwijderd bent, dan bent u bij La Bodega Casa Rural cottages aan het juiste adres.

HOME Accommodatie La Bodega San Miguel de Abona Tenerife Reservering en algemene informatie
Tel+ 34 922- 700 590

La Bodega Casa Rural, San Miguel de Abona, Tenerife, The Canary Islands.

© ray atkins